WOLF-Garten FH-N Bollenplanter

Bloembollen kunnen door het hele jaar heen geplant worden. Het hangt echter wel af van het type bloembol dat u wilt planten. Zo zijn er voorjaarsbloeiende bollen, najaarsbloeiende bollen en zomerbloeiende bollen. De voorjaarsbloeiende bollen kunnen geplant worden in september tot half december, najaarsbloeiende bollen plant je in augustus of september en zomerbloeiende bollen kunnen vanaf maart als de vorst klaar is tot begin mei geplant worden.

In principe kunnen bollen gemakkelijk met de hand geplant worden. Wanneer u erg veel bollen wilt planten, kan het verstandig zijn om een apparaat te gebruiken. Een hulpmiddel dat een uitkomst kan bieden bij het planten van bloembollen in uw tuin is een bollenplanter zoals de WOLF-Garten FH-N Bollenplanter.

De FH-N Bollenplanter van WOLF-Garten  zorgt ervoor dat bloembollen diep genoeg in de aarde terecht komen. Over het algemeen is het zo dat bloembollen  twee keer zo diep  als de bol hoog is geplant moeten worden. Op de FH-N Bollenplanter is nauwkeurig aangegeven wat de diepte is. De WOLF-Garten FH-N Bollenplanter is specifiek geschikt voor het planten van zowel containerplanten als bloembollen tot een diameter van 6 centimeter. Het is mogelijk om met deze bollenplanter automatisch te planten door de handgreep in te drukken.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de WOLF-Garten FH-N Bollenplanter kunt u deze bestellen op de shop in shop van het merk Wolf-Garten bij FonQBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren