WOLF-Garten KA-2K Krabber

De WOLF-Garten KA-2K Krabber is een type krabber. Een krabber kan voor verschillende doeleinden bij tuinwerkzaamheden ingezet worden. Voorbeelden zijn voor het los maken van de grond, het beluchten van de grond en het loswoelen van onkruid. Wat de WOLF-Garten KA-2K Krabber zo speciaal maakt is dat deze krabber voorzien is van drie stevig tanden. Deze tanden zijn erg geschikt om zowel grond te beluchten als grond los te maken, zonder dat de wortels van planten hierdoor beschadigd raken. De werkbreedte van deze krabber is 7 centimeter. Hij is zowel geschikt voor het werken in een stenige bodem als bij dicht op elkaar staande planten. 

Een handkrabber is een gereedschap voor in uw tuin. Het speciaal gemaakt voor het losmaken en het beluchten van de grond. Doordat de haken ver bij elkaar vandaan staan heb je het voordeel dat je de wortels ontziet en dus op deze manier dus ook niet kunt beschadigen. 

De KA-2K Krabber van WOLF-Garten is voorzien van een drie-zone handgreep. Dit houdt in dat u erg veel grip heeft bij het handvat. Meer grip zorgt voor een goede ondersteuning van de trekbeweging en levert een bijdrage aan het comfort tijdens het werken. De handkrabber is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitstaal, de werkbreedte is 7 cm. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van de KA-2K Krabber kunt u terecht op de website van Wolf-Garten. Daar kunt u gemakkelijk en snel online uw krabber bestellen. Naast de KA-2K Krabber heeft Wolf-Garten nog vele andere soorten tuingereedschap in het assortiment. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren