Gazonvernieuwing L100 F kale plekken

Wanneer u uw gazon wilt herstellen of vernieuwen, is het van belang dat u kiest voor een aangepast graszaadmengsel. Het is namelijk van belang dat het graszaadmengsel zo samengesteld is dat het gras erg snel kiemt en daarnaast dichte zode vormt. De aangepaste graszaden voor gazonvernieuwing nestelen zich gemakkelijk en probleemloos in een bestaand gazon. Ook valt het vaak nauwelijks op dat u gras bijgezaaid heeft. De kale plekken zijn zo bijgekleurd en uw gazon ziet er weer uit zoals het er altijd uit zag.

De Gazonvernieuwing L100 F is een voorbeeld van een aangepast graszaadmengsel dat u kunt gebruiken voor het vernieuwen van uw gazon. De Gazonvernieuwing L100 F is specifiek geschikt voor het herstellen van een speelgazon. U kunt dit product gebruiken voor het inzaaien van kale plekken, maar daarnaast ook om een gazon in zijn geheel mee door te zaaien. Dit kunt u bijvoorbeeld uitvoeren wanneer een verticuteerbeurt heeft plaatsgevonden. U kunt de Gazonvernieuwing L100 F het beste in de maanden april tot en met september gebruiken. Zorg er wel voor dat u de verpakking van tevoren goed schudt, zodat de verschillende grassoorten goed met elkaar gemengd worden. Zo kan het meest optimale resultaat gerealiseerd worden.

Een groot voordeel van de Gazonvernieuwing L100 F is dat u voor het vernieuwen van slechte stukken gras niet uw gehele gazon hoeft om te spitten. Daarnaast is dit product erg snel, eenvoudig en doeltreffend in het gebruik. Binnen zes weken is al een nieuw en erg sterk gazon ontstaan. De gazondichtheid van de Gazonvernieuwing L100 F is ongeveer 80.000 grassprieten per vierkante meter.

Wat de Gazonvernieuwing L100 F erg uniek maakt, is dat er sprake is van een 2-in-1 systeem. U krijgt bij de Gazonvernieuwing L100 F niet alleen een speciaal graszaadmengsel geleverd, maar ook WOLF-Garten startersmest. Zo heeft u twee basiscomponenten al gelijk in huis.

Voor meer informatie over de Gazonvernieuwing L100 F kunt u bij WOLF-Garten terecht. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van diverse producten en staat daarnaast bekend om de goede kwaliteit van de producten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren