Gazonvernieuwing L25 F

De Gazonvernieuwing L25 F is een product dat ingezet wordt voor gazonvernieuwing. Het komt wel eens voor dat door intensief gebruik of door slecht onderhoud de kwaliteit van het gazon achteruit gaat. Er groeit opeens onkruid of stukken gras gaan dood. Gelukkig kunt u door middel van gazonvernieuwing uw gazon in zijn geheel of gedeeltelijk herstellen.

De Gazonvernieuwing L25 F is specifiek geschikt voor het vernieuwen van slechte en oude stukken in uw speelgazon. Hierbij hoeft u uw gazon niet in zijn geheel om te spitten, maar kunt u gemakkelijk nieuwe graszaden aanbrengen. Het beste kunt u de graszaden zaaien in de periode van april tot oktober. De gazondichtheid van de Gazonvernieuwing L25 F is ongeveer 80.000 grassprieten per vierkante meter. Nadat u de graszaden aangebracht heeft, ontstaat binnen zes weken een krachtig en sterk nieuw gazon. U kunt de Gazonvernieuwing L25 F gebruiken voor het geheel, maar ook voor het gedeeltelijk vernieuwen van uw speelgazon.

De voordelen van de Gazonvernieuwing L25 F ten opzichte van andere graszaden is dat deze zaden snel, eenvoudig en doeltreffend in het gebruik zijn. Daarnaast groeit het gras snel dicht en is het uiterst belastbaar, wat belangrijk is voor een speelgazon. Een ander voordeel van de Gazonvernieuwing L25 F is dat deze geschikt is voor allerlei soorten bodemsoorten en daarnaast gemakkelijk te verzorgen.

Wat de Gazonvernieuwing L25 F uniek maakt, is het zogenaamde 2-in1 systeem. Dit systeem bestaat uit de combinatie van een hoogwaardig zaadmengsel en kunstmest van WOLF-Garten. U krijgt dus niet alleen de graszaden, maar ook kwalitatief goede kunstmest om de gazonvernieuwing soepel en snel te laten verlopen.

Voor meer informatie over de Gazonvernieuwing L25 F kunt u terecht bij WOLF-Garten. Ook wanneer u op zoek bent naar graszaden, maar de Gazonvernieuwing L25 F niet is wat u zoekt, kunt u bij WOLF-Garten terecht. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren