Gazonvernieuwing L50 F

Gazonvernieuwing L50 F

Een speelgazon wordt over het algemeen erg intensief gebruikt. Kinderen voetballen, rennen en spelen op het grasveld. Ondanks dat de graszaden, die voor een speelgazon gebruikt worden wel tegen een stootje kunnen, kan het zo zijn dat bepaalde delen van het speelgazon beschadigd raken. Zo kunnen delen van het gras afsterven waardoor kale plekken in het speelgazon te zien zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende soorten graszaden die specifiek ontwikkeld zijn voor het herstellen van grote of kleine delen van een speelgazon. De Gazonvernieuwing L50 F is hier een voorbeeld van.

De Gazonvernieuwing L50 F is een product dat ontwikkeld is door WOLF-Garten. Met dit product kunt u oude en slechte stukken in uw speelgazon gemakkelijk en snel herstellen zonder dat u uw gazon hoeft om te spitten. U kunt ervoor kiezen om het gazon in zijn geheel of gedeeltelijk te vervangen. De gazondichtheid van de Gazonvernieuwing L50 Fis ongeveer 80.000 grassprieten per vierkante meter. Binnen zes weken is al een sterk en nieuw gazon ontstaan.

Wat de Gazonvernieuwing L50 F onderscheid van andere producten, is dat het bestaat uit een 2-in-1 systeem. Dit houdt in dat u voorzien wordt van een speciaal mengsel van graszaden met daarnaast WOLF-Garten startersmest. Zo heeft u ook gelijk mest om uw herstelde speelgazon te onderhouden. De Gazonvernieuwing L50 F is snel, eenvoudig en vooral doeltreffend in het gebruik. Daarnaast groeit het speelgazon snel dicht en is het binnen een paar weken tijd weer uiterst belastbaar.

U kunt de Gazonvernieuwing L50 F het beste in de periode van april tot oktober inzetten. De Gazonvernieuwing L50 F is te verkrijgen bij WOLF-Garten. Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar op de markt en nog steeds populair door het complete aanbod aan producten en de goede kwaliteit die geleverd wordt. Voor meer informatie over de Gazonvernieuwing L50 F of over WOLF-Garten kunt u terecht op de website.


Door: Beheerder
Bericht: Er is nog geen reactie gegeven op deze tip. Wees de eerste om een reactie te schrijven!


Naam:


E-mail: (wordt niet zichtbaar op de site)


Bericht:
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren