SQ 100 2-in-1 Mos doder en gazonmeststof

SQ 100 2-in-1 Mos doder en gazonmeststof

Wanneer het langzaamaan weer lente wordt en het weer steeds warmer, komt ook de tijd weer om lekker in de tuin te zitten en te genieten van de tuin en het goede weer. Meestal ziet de tuin er na een zware winterperiode niet uit zoals u zou willen. Zo heeft uw gazon vaak te lijden gehad onder de zware weersomstandigheden en is het vaak geel of heeft het zelfs kale plekken.  Dan is het hoog tijd om uw tuin weer goed te gaan onderhouden!

Voor het onderhouden van uw gazon kan de SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof een uitkomst bieden. De SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof is zoals de naam al aangeeft een mosdoder en gazonmeststof in één. Het bemesten van uw gazon is van groot belang. Of u nu een siergazon, speelgazon of schaduwgazon heeft, elk gazon heeft baat bij bemesting. Wanneer u het gras bemest, voorziet u de grasplanten van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de groei en de mooie groene kleur.

Gazonmest is in verschillende varianten te verkrijgen. Het belangrijkste is om te kijken of de bemesting de juiste stoffen bevat voor het gazon. Belangrijke voedingsstoffen zijn kalium, stikstof en fosfor. De stikstof zorgt voor de mooie groene kleur van de grasplant. Kalium versterkt de plant en zorgt dat het bestand is tegen vorst en droogte. Fosfor zorgt ervoor dat de wortels zicht goed ontwikkelen. In de SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof zitten 0,7% werkzame stoffen, 2-4D en 0,1 % Dicamba, 20% stikstof, 8% kalium en 5% fosfor. Deze gazonmeststof biedt dus de benodigde voedingsstoffen voor uw gazon!

Naast dat de SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof uw gazon van de juiste voedingsstoffen voorziet, bevrijdt het het gazon ook van de meest voorkomende mossen en onkruiden. De SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof werkt via het blad en de wortels en zorgt binnen twee à drie weken voor een gewenst effect, een mooi en gezond gazon!

Bent u overtuigd en wilt u de SQ 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof ook voor uw gazon gebruiken? Ga dan snel naar de website van WOLF-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren