SW 100 2-in-1 Mos doder en gazonmeststof

SW 100 2-in-1  Mos doder en gazonmeststof

Zoals de naam al aangeeft, bestaat de SW 100 2-in-1  Mos doder en gazonmeststof uit twee componenten. De eerste component is de gazonmeststof. Dit wordt gebruikt om het gazon te voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Belangrijke stoffen die het gazon nodig heeft zijn stikstof, magnesium, fosfor en kalium. Stikstof en magnesium zorgen ervoor dat het gazon zijn mooie groene kleur behoudt. De fosfor is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de wortels. Kalium maakt de plant bestand tegen droogte en vorst en versterkt de plant in zijn geheel. De SW 100 2-in-1 Mos doder en gazonmeststof biedt ook de benodigde voedingsstoffen die uw gazon nodig heeft. Daarnaast zitten in de SW 100 2-in-1 Mos doder en gazonmeststof de werkzame stoffen ijzer en ijzersulfaat.

De tweede component van de SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof is de mosdoder. Veel gazons hebben last van kale plekken of geel gras doordat de grasplanten niet voldoende voedingsstoffen krijgen, de grond te zuur is of er te weinig zuurstof aanwezig is. Dit zijn echter wel de ideale omstandigheden voor mossen en/of onkruid om zich te ontwikkelen. Wanneer het kwaad al geschied is, kunt u het beste met een mos doder zoals de SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof aan de slag gaan. De mosdoder zorgt ervoor dat de mos gedood wordt en u nieuwe graszaden kunt zaaien om uw gazon weer te laten stralen.

Geconcludeerd kan worden dat de SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof een uitkomst kan bieden voor de versterking van uw gazon en tevens mos effectief kan verwijderen. De SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof werkt via de wortels en bladeren binnen twee tot drie weken. Het beste kunt u de SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof toepassing in de maanden februari tot augustus.

Meer informatie over de SW 100 2-in-1: Mos doder en gazonmeststof vindt u op de website van WOLF-Garten!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren