WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker

Vele tuinen zitten er vol mee, onkruid. Een veel voorkomende soort onkruid is de paardenbloem. Doordat de zaadjes zich als pluisjes door de lucht verspreiden, is dit type onkruid bijna niet te vermijden. Wanneer de paardenbloemen eenmaal aanwezig zijn, is het daarnaast ook nog eens lastig om ze te verwijderen. Het grote nadeel is dat paardenbloemen met een grote zogenaamde penwortel zichzelf in de grond verankeren. Hierdoor zit de plant erg stevig vast en is hij als onkruid moeilijk te verwijderen. Hetzelfde geldt voor onkruid zoals ganzenpoot, perzikkruid en fluitenkruid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig apparaten te verkrijgen die onkruid verwijderen een stuk makkelijker maken. De WOLF-Garten KS-2K Onkruidsteker is daar een voorbeeld van. Deze onkruidsteker verwijdert het onkruid met wortel en al. U hoeft enkel de onkruidsteker diep genoeg in de grond te steken en u haalt het onkruid er zo uit. De KS-2K Onkruidsteker van WOLF-Garten is voor verschillende grondsoorten geschikt, ook de zwaardere bodemsoorten. Daarnaast is deze onkruidsteker voorzien van de zogenaamde drie-zone handgreep. Dit houdt in dat de handgreep zo vormgegeven is dat u gemakkelijk kracht kunt zetten, met voldoende controle en daarnaast ook met erg veel comfort kunt werken. Met de drie-zone handgreep wordt extra bescherming van de handen geboden.

Wilt u meer informatie over de KS-2K Onkruidsteker? Dan kunt u terecht op de website van Wolf-Garten. Daar vindt u ook nog andere soorten onkruidstekers!

Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren