WOLF-Garten Onkruidsteker IW-A

De WOLF-Garten Onkruidsteker IW-A is zoals de naam al aangeeft een type onkruidsteker. Vele soorten onkruid kunt u vaak met de hand uit de grond trekken. Dit kost vaak wel veel tijd. Een ander nadeel van het onkruid wieden met de hand, is dat niet alle onkruidsoorten met wortel en al te verwijderen zijn met de hand. Veel onkruidsoorten hebben een zogenaamde penwortel die diep in de grond geworteld zit. Voorbeelden van onkruidsoorten met een penwortel zijn de paardenbloem, ganzenvoet, perzikkruid en fluitenkruid. Voor het verwijderen van deze onkruidsoorten zijn onkruidstekers zoals de Onkruidsteker IW-A ontwikkeld.

De Onkruidsteker IW-A van WOLF-Garten kunt u gemakkelijk gebruiken door deze diep in de grond te steken. Vervolgens kunnen de klauwen om de wortel geklemd worden en kunt u het onkruid vervolgens uit de grond trekken. Door gebruik te maken van een onkruidsteker voorkomt u dat de wortel of een deel van de wortel in de grond blijft zitten en zich verder gaat ontwikkelen. Als materiaal is voor de WOLF-Garten Onkruidsteker IW-A gebruik gemaakt van aluminium.

Een groot voordeel van de Onkruidsteker IW-A is dat deze onkruidsteker voorzien is van een D-greep die uitgerust is van een softgrip. Hierdoor heeft u erg veel grip tijdens het werken in de tuin. Daarnaast is de onkruidsteker voorzien van een inklapbare voetsteun. Hierdoor kunt u nog meer kracht geven. De lengte van deze onkruidsteker is 110 centimeter.

Voor meer informatie over de WOLF-Garten Onkruidsteker IW-A kunt u terecht op de website van Wolf-GartenBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren