WOLF-Garten LD-2K Bladharkje

Het WOLF-Garten LD-2K Bladharkje is, zoals de naam al aangeeft, een specifiek type hark. Een hark is een soort tuingereedschap. Een hark wordt vaak ingezet om een deel van de tuin, dat al grof geëgaliseerd is, nog wat fijner te egaliseren. Het WOLF-Garten LD-2K Bladharkje is een soort bladhark. Een bladhark wordt gebruik om gemaaid gras, mos, bladeren of ander tuinafval bij elkaar te vegen. Een bladhark ziet er vaak uit als een soort uitgewaaierde bezem.

Het WOLF-Garten LD-2K Bladharkje is een kleine bladhark. Deze bladhark kan gebruikt worden voor de wat kleinere schoonmaakkarweitjes. Dit houdt in dat met het LD-2K Bladharkje gemakkelijk en snel kleine oppervlakten in potten, bloembakken en bloembedden schoongeveegd kunnen worden. De werkbreedte is 11.5 centimeter. Het LD-2K Bladharkje van WOLF-Garten is voorzien van een drie-zone handgreep. Deze handgreep zorgt voor meer comfort tijdens het werk en daarnaast wordt de kans op blaren en kneuzingen verkleind.

Bent u op zoek naar een kleine en compacte bladhark om de kleine klusjes in de tuin mee aan te pakken? Dan kan het WOLF-Garten LD-2K Bladharkje een uitkomst bieden. U kunt deze hark bestellen op de website van Wolf-Garten. Dit bedrijf staat bekend om zijn brede assortiment aan duurzaam tuingereedschap! Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan tuingereedschap!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren