WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 is een LI-ION POWER accu aangedreven snoeischaar en een mooi alternatief voor een handmatige snoeischaar. Zonder kracht te verspillen snoeit de WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 moeiteloos door het jonge hout.

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 is energie zuinig, licht in gewicht en ligt prettig in de hand. Een uitstekend tuingereedschap geschikt voor zowel  links als rechts handige gebruikers om o.a. takken, twijgen, buxus of rozen mee te snoeien.

Accu aangedreven snoeischaren zijn erg gewild. Dit komt omdat er gesnoeid kan worden zonder dat het kracht kost. Zeker voor tuiniers die niet veel kracht hebben, oudere gebruikers of tuiniers die erg veel te snoeien hebben is de WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 een mooi snoeigereedschap om het snoeiwerk mee te doen en de tuin er mooi uit te laten zien. Met een volle accu en een druk op de gele knop kan het snoeiwerk gedaan worden.

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 heeft een verwisselbare accu, de LI-ION Pack 4. Deze LI-ION Pack 4 heeft 7,4 Volt.

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 is zeer mooi ergonomisch gevormd en heeft een antislip softgrip.  De snoeischaar ligt daardoor erg prettig in de hand. Het gewicht van deze snoeischaar is slechts 800 gram. Het opladen van de LI-ION Pack 4 accu duurt 30 minuten en met een volle accu kan deze snoeischaar RR 3000 zo’n 800 keer knippen. De maximale doorsnede van de te snoeien takken is 20 mm dikte. Het soort hout er gesnoeid wordt is daarbij uiteraard van belang. 

Na het gedane snoeiwerk zorgt de mesbeveiliging voor het veilig opbergen van de WOLF-Garten Accu Snoeischaar.

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000 is verkrijgbaar met een oplader en 1 verwisselbare LI-ION accu Pack 4.

Om altijd een opgeladen snoeischaar te hebben is een extra LI-ION Pack 4 altijd handig. Als de ene accu leeg is kan de andere opgeladen accu in de snoeischaar geklikt worden en het snoeiwerk kan vervolgd worden.

De WOLF-Garten Accu Snoeischaar LI-ION POWER RR 3000maakt deel uit van een drietal accu snoeischaren uit het WOLF-Garten programma. De accu snoeischaren zijn zo gemaakt dat het snoeiwerk makkelijker gemaakt wordt voor de gebruikers. 

WOLF-Garten is een zeer bekent tuinmerk dat al jaren zorgt voor goed kwalitatief tuingereedschap. Met de vele innovaties zorgt WOLF-Garten ervoor dat werken in de tuin leuk is en leuk blijft. Een tuinklus hoeft geen kracht en energie meer te kosten. WOLF-Garten heeft voor u de oplossing.  Neemt u eens de tijd om de website van WOLF-Garten te bezoeken. Daar zit vast iets voor u bij!

WOLF-Garten Accu snoeischaar LI-Ion power RR3000

Gewicht 0,8 kg
Accu 7.4 Volt / 1.1 Ah LI_ION POWER accu
Laadtijd accu 30 minuten
Geleverd inclusief 1 LI-ION POWER Accu Pack 4 en oplader
Takdikte maximaal 20 mm doorsnede
Produkt informatie ergonomische en comfortabele grip
Verwisselbare accu  
Mooie opbergkoffer  


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren