L-PF 300 E Gazonmeststof

L-PF 300 E Gazonmeststof

De L-PF 300 E Gazonmeststof is een type gazonmeststof. Veel mensen gaan er van uit dat het extra bemesten van het gazon niet nodig is. Dit is echter zeker wel belangrijk! Wanneer een gazon bemest wordt, geeft dit een voller, groener en gezonder gazon. Daarnaast is een gazon dat bemest is beter bestand tegen onkruid, mos en extreme weersomstandigheden. Het beste is om een gazon drie keer per jaar te bemesten. In de voorjaar bemest u uw gazon om de groei te stimuleren, in de zomer voor een groen resultaat en in de herfst om ervoor te zorgen dat uw gazon bestand is tegen de slechte weersomstandigheden in de winter.

Het belangrijkste dat gazonmest zoals de L-PF 300 E Gazonmeststof uw gazon biedt, is voedingsstoffen. Een gazon moet met regelmaat voldoende en de juiste voedingsstoffen aangeboden krijgen, wil het in een topconditie zijn en vooral ook blijven. Gazonmest is meestal opgebouwd uit de volgende stoffen: stikstof, kalium, magnesium en fosfor. De L-PF 300 E Gazonmeststof bestaat voor 26% uit stikstof, 8% kalium, 5% fosfor en 3% magnesium. De stikstof zorgt voor de mooie groene kleur en het geeft kracht. De kalium beschermd het gazon tegen vorst en droogte. De fosfor stimuleert de wortelontwikkeling. De magnesium levert ook een positieve bijdrage aan de mooie groene kleur van het gazon.

De L-PF 300 E Gazonmeststof staat erom bekend een groen, dicht en veerkrachtig gazon te realiseren. Daarnaast heeft deze gazonmeststof een snelle aanvangswerking. Een groot voordeel is dat de afgifte van voedingsstoffen gedoseerd is. Hierdoor kan een langdurige werking tot wel 70 dagen gegarandeerd worden. Het voordeel van de gedoseerde afgifte van voedingsstoffen is dat het gazon veel langer met de gazonmest kan doen en u daarnaast niet veel geld aan het bemesten uit hoeft te geven. De L-PF 300 E Gazonmeststof kan gebruikt worden in de maanden maart tot en met september.

Wilt u meer informatie over de L-PF 300 E Gazonmeststof? Neem dan eens contact op met WOLF-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren