LL 100 B vloeibare meststof Langwerkend

LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend«

Het bemesten van uw gazon is niet één van de leukste klusjes, maar zeker wel noodzakelijk. Vooral na de winterperiode heeft uw gazon behoefte aan extra voedingsstoffen om weer op kracht te komen. Deze voedingsstoffen kunt u bieden door uw gazon goed te bemesten. De LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« kan hierbij een uitkomst bieden.

Met de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« van WOLF-Garten kunt u gemakkelijk en snel uw gazon bemesten. Het enige wat u naast dit product nog nodig heeft is een tuinslang met een standaard aansluiting en leidingwater. Binnen drie minuten heeft u al een gazon van 100m2 bemest!

Maar hoe werkt de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« nu precies vraagt u zich vast af. De verpakking van deze meststof, de zogenaamde sprayfles, is voorzien van een aansluiting die u op uw tuinslang aan kunt sluiten. U hoeft dus simpelweg enkel de tuinslang op de gazonmeststof aansluiten, de kraan aan te zetten en de gele draaischakelaar van de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« op ‘’on’’ te zetten. Doordat WOLF-Garten de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« voorzien heeft van deze slimme methode, kunt u gemakkelijk en snel kleine maar ook grote gazons onderhouden. Oftewel de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« werkt snel, gemakkelijk en vooral effectief!

De LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere gazonmeststoffen. Zo is het een vloeibare meststof. Dit type meststof heeft als voordeel dat het veel sneller verspreid kan worden. Daarnaast houdt de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« tot wel 50 dagen aan dankzij de lange termijn ingrediënten. U kunt de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« het beste toepassen in de periode van april tot oktober.

Bent u overtuigd van het gemak en de effectiviteit van de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend«? Ga dan eens naar de website van WOLF-Garten. Daar kunt u de LL 100 B vloeibare meststof »Langwerkend« bestellen. Daarnaast vindt u op de website van WOLF-Garten nog meer informatie over het optimaal onderhouden van uw gazon.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren