LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron«

LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron«

Voor elk gazon is het belangrijk dat minimaal drie keer per jaar bemesting plaatsvindt. Door middel van het bemesten van het gazon worden de grasplanten voorzien van de mineralen en voedingsstoffen die zij nodig hebben.

Bij het uitzoeken van geschikte gazonmeststof is het van belang dat de drie basisvoedingsstoffen aanwezig zijn. Het gaat hierbij om fosfor, kalium en stikstof. De fosfor zorgt voor de stimulering van de wortelgroei. De kalium versterkt de plant in zijn geheel en beschermt de plant tegen droogte en vorst. De stikstof zorgt ervoor dat de grasplanten een mooie groene kleur krijgen en behouden. Wanneer de gazonmeststof deze voedingsstoffen bevat, bent u verzekerd van een goede meststof. De LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« bevat onder andere 6% stikstof en 2.6% ijzergelaat.

De LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« zorgt ervoor dat een effectieve en snelle toevoer van voedingsstoffen mogelijk is via de bladeren. Deze meststof zorgt voor een sterk en vooral dik gazon. De kans op kale plekken in het gazon worden door het gebruiken van de LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« beperkt. De LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« kan het beste toegepast worden in de periode van april tot en met oktober.

Het grote voordeel van de LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« is dat deze gazonmeststof erg gemakkelijk te gebruiken is. De LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« worden bij WOLF-Garten geleverd in een handige spray fles. Deze fles kan gemakkelijk aangesloten worden op uw tuinslang. Zo hoeft u alleen de fles aan te sluiten, de kraan open te draaien en uw gazon te besproeien net zoals u normaal zou doen bij het bewateren. Binnen drie minuten heeft u tot wel 100m2 aan gazonoppervlakte bemest!

Wanneer u op zoek bent naar een snelle, handige en vooral effectieve manier om uw gazon te bemesten, kan de LM 100 B Vloeibare meststof »plus Iron« een uitkomst bieden. Bij Wolf-Garten kunt u deze vloeibare meststof bestellen. Ook voor andere soorten vloeibare meststof bent u bij Wolf-Garten aan het juiste adres.

Op de website vindt u een overzicht van de diverse artikelen voor het onderhoud van uw gazon!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren