LM 100 R Vloeibare meststof Plus Iron

LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"

Om ervoor te zorgen dat een gazon altijd mooi, groen en sterk is en blijft, is het van belang uw gazon goed te onderhouden. Een belangrijk onderdeel van het gazononderhoud is het bemesten van het gazon.

Een gazon wordt vaak gemaaid. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig is en daarnaast goed dichtgroeit. Omdat het gras vaak gemaaid wordt en daarmee ook voedingsstoffen verliest, is het van belang dit aan te vullen. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van gazonmest. Gazonmest bestaat uit voedingsstoffen die speciaal afgestemd zijn op de grasplanten. Deze voedingsstoffen zijn onmisbaar voor de groei van het gras.

Wanneer u op zoek bent naar gazonmest, is het belangrijk dat de essentiële voedingsstoffen in de mest aanwezig zijn. De drie belangrijkste voedingsstoffen zijn kalium, stikstof en fosfor. Kalium zorgt voor de weerstand tegen weersinvloeden, ziekten en verstevigt de celwanden. Stikstof geeft het gazon de mooie diepgroene kleur en het geeft kracht. Fosfor zorgt er tot slot voor dat de wortels van de plant goed groeien.

De LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"  is een type gazonmest en wordt veel gebruikt. Het is een vloeibare mest. Dit houdt in dat de mest snel werkt en met een spuittoestel gemakkelijk kan worden verspreid. Voordelen van de LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"  zijn dat deze gazonmest bio-afbreekbaar is en daarnaast geen zuur effect heeft op de bodem. Ook heeft de LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"  een erg snel effect. U kunt gedurende de hele groeiperiode de LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"  gebruiken voor uw gazon.

De LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron" bestaat voor 6% uit stikstof en 2,6% ijzerchelaat. De LM 100 R Vloeibare meststof "Plus Iron"  is te verkrijgen bij WOLF-garten. Dit bedrijf heeft al 30 jaar ervaring en kan u voorzien van kwalitatief goede producten voor het onderhouden van uw gazon!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren