LO 100 B Vloeibare meststof Organic Power

LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power«

De LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power« is één van de vijf soorten vloeibare meststoffen die WOLF-Garten in het assortiment heeft. De vloeibare meststoffen van WOLF-Garten zijn geschikt voor het op een gemakkelijke en snelle manier bemesten van uw gazon. Ieder gazon moet van tijd tot tijd bemest worden om ervoor te zorgen dat het gazon voldoende voedingsstoffen en mineralen heeft om gezond te blijven. Wanneer u uw gazon niet bemest bestaat de kans dat het gras geel van kleur wordt of er zelfs kale plekken in uw gazon ontstaan. De kans op onkruid en/of mossen wordt dan ook gelijk vergroot. De LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power« kan uw gazon voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heft en daarnaast zorgen voor een groen, dik en weelderig gazon.

Een groot voordeel van de vloeibare meststoffen van WOLF-Garten is dat deze in een handige spray fles verkocht worden. Deze fles is voorzien van een aansluiting die u gemakkelijk op een standaard tuinslang kunt aansluiten. Wanneer u uw tuin wilt bemesten hoeft u dus enkel de spray fles aan te sluiten op de tuinslang, de kraan aan te zetten en de gele draaischakelaar op ‘’on’’ te zetten. U kunt dan uw gazon bemesten zoals u ook uw tuin water zou geven. Met deze handige manier van WOLF-Garten kunt u gemakkelijk, effectief en snel uw tuin bemesten!

De LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power« onderscheidt zich van de andere soorten vloeibare meststoffen die WOLF-Garten aanbiedt doordat deze gazonmeststof organisch is. Het voordeel hiervan is dat het gazon direct gebruikt kan worden nadat u het gazon bemest hebt. De gazonmeststof is niet schadelijk voor dier of mens. Daarnaast activeert de LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power« de eigen vitale energie en het wortelstelsel van de plant

De LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power«  kunt u het beste toepassing in de maanden van april tot oktober. De LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power« bestaat voor 12% uit stikstof, 2% uit fosfaat en 6% uit kaliumoxide. Daarnaast zijn spoorelementen aanwezig.

Voor meer informatie over de LO 100 B Vloeibare meststof »Organic Power«,  WOLF-Garten of de andere vloeibare meststof producten, kunt u terecht op de website!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren