LV 100 B Vloeibare meststof VITAL zomer herfst

LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst”

De LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” is een specifiek type meststof. Deze meststof is speciaal ontwikkeld voor het bemesten van uw gazon. Elk gazon moet bemest worden om zo mooi, groen, en gezond mogelijk te blijven. Met de LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” revitaliseert u uw gazon en beschermd u deze daarnaast tegen hitte, droogte, vorst, schimmelziekten en roze sneeuwschimmel.

Een groot voordeel van de LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” is dat deze meststof vloeibaar is. U kunt gemakkelijk en snel gazonoppervlakten tot wel 100m2 in slechts drie minuten bemesten. Het enige wat u hoeft te doen is de tuinslang op de spray fles van de LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” aan te sluiten. De LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” is gemakkelijk te gebruiken voor alle gebruikelijke push-fit systemen. Het is dus een kwestie van aansluiten en bemesten. Zo bent u niet onnodige veel tijd kwijt en kunt u op een effectieve manier uw gazon bemesten!

De LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” is een meststof die specifiek ontwikkeld is voor een toepassing in de periode van juni tot en met november. In principe is het goed om minimaal drie keer per jaar uw gazon te bemesten. In het voorjaar kunt u uw gazon bemesten om de groei van de grasplanten te stimuleren. In de zomer bemest u het gazon om een groen resultaat te krijgen en in de herfst bereidt u met de bemesting het gazon voor op de slechte weersomstandigheden die in de winter plaats zullen vinden. De LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” is, zoals de naam al aangeeft, uitermate geschikt voor de bemesting die tijdens de zomer en de herfst moet plaatsvinden.

U kunt de LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” verkrijgen bij WOLF-Garten. Naast de LV 100 B Vloeibare meststof “VITAL zomer&herfst” heeft WOLF-Garten nog een aantal andere vloeibare meststoffen in het assortiment. Op de website van WOLF-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan producten voor het gazononderhoud!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren