WOLF-Garten LJ-Z Harkje verzinkt

Het WOLF-Garten LJ-Z Harkje verzinkt is een type harkje dat veel gebruikt wordt in en rondom de tuin. Het harkje heeft vijf tanden en is relatief klein. Dit type harkje is ideaal om in te zetten voor de wat kleinere harkwerkzaamheden in bijvoorbeeld bloembakken en potten. Daarnaast kan het LJ-Z Harkje verzinkt gebruik worden voor het beluchten, schoonmaken en losmaken van kleine oppervlakten. Vooral het egaliseren van kleine oppervlakten is dit harkje erg geschikt voor.

Als materiaal is voor het WOLF-Garten LJ-Z Harkje verzinkt gebruik gemaakt van verzinkt staal. Dit houdt in dat over het staal een dun laagje zink aangebracht is. Het laagje zink gaat onder andere het roesten tegen. Hierdoor wordt de levensduur van het LJ-Z Harkje verzinkt een stuk langer en kan het harkje als erg duurzaam beschouwd worden. De werkbreedte van het harkje is 8.5 centimeter.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van het LJ-Z Harkje verzinkt kunt u terecht op de website van Wolf-Garten. Op de website kunt u gemakkelijk en snel het harkje bestellen. Ook kunt u daar terecht voor talloze andere tuingereedschappen. Het WOLF-Garten LJ-Z Harkje verzinkt  maakt namelijk deel uit van een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan handgereedschappen van Wolf-Garten. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment!

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nlschaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren