WOLF-Garten LN-2K Dubbelhakje

Het WOLF-Garten LN-2K Dubbelhakje valt onder de categorie handgereedschappen. Handgereedschappen worden vaak ingezet tijdens het werken in de tuin wanneer kleinere klusjes uitgevoerd moeten worden. Het LN-2K Dubbelhakje is een specifiek type dubbelhak. Een dubbelhak bestaat uit twee delen. De ene zijde bestaat uit drie stevige tanden. Aan de andere zijde is een breed en scherp blad aangebracht. Een dubbelhak bestaat dus als het ware uit een schoffel en een hak. Hierdoor kan een dubbelhak zoals het LN-2K Dubbelhakje voor meerdere doeleinden ingezet worden. Hierbij kan gedacht worden aan het los schoffelen van de aarde, het beluchten van de aarde of een stuk grond weghakken.

Het WOLF-Garten LN-2K Dubbelhakje is specifiek geschikt voor het beluchten, wieden en losmaken van de aarde. Vooral de zijde met de drie scherpe tanden kan een uitkomst bieden bij het beluchten van de grond. Dit specifieke dubbelhakje is voorzien van een comfort zone op het handvat. Deze zone ondersteunt de schoffel beweging en zorgt ervoor dat kneuzingen en/of blaren verkomen worden. De werkbreedte van het WOLF-Garten LN-2K Dubbelhakje is 7 centimeter.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het LN-2K Dubbelhakje kunt u deze bestellen op de website van Wolf-Garten. Het dubbelhakje is een van de vele soorten tuingereedschap dat Wolf-Garten in het assortiment heeft. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan tuingereedschappen en handgereedschappen.

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren