WOLF-Garten LU Bloemenschepje

Het WOLF-Garten LU Bloemenschepje valt onder de categorie tuingereedschap en is een handgereedschap. Wanneer u in de tuin wilt gaan werken, is het van groot belang dat u over geschikt tuingereedschap beschikt.

 Het WOLF-Garten LU Bloemenschepje is een type tuingereedschap dat voornamelijk vaak ingezet wordt voor het verplanten of inzetten van bloemen en planten. Ook in de wat zwaardere grondsoorten kan dit type  bloemenschepje prima ingezet worden.

Het LU Bloemenschepje van WOLF-Garten heeft een handgreep dat ergonomisch gevormd is. Het handvat is vast en is voorzien van een zogenaamde slipvaste comfort-zone. Dit maakt het handvat van het LU Bloemenschepje erg uniek. De slipvaste comfort-zone bestaat uit een drie-zone-greepbescherming die ervoor zorgt dat u op zowel een krachtige als comfortabele manier gebruik kunt maken van het bloemenschepje, zonder dat u last krijgt van kneuzingen of bijvoorbeeld blaren. De werkbreedte van het LU Bloemenschepje is 8 centimeter.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van het LU Bloemenschepje kunt u terecht op de website van Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan tuingereedschap waar dit bloemenschepje ook onder valt. Het tuingereedschap van Wolf-Garten staat bekend om zijn duurzaamheid en zijn kwaliteit. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment. 

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren