WOLF-Garten LU-P Bloemenschepje

Zoals de naam al doet vermoeden, is het WOLF-Garten LU-P Bloemenschepje een type schep. Scheppen komen in allerlei soorten en maten voor. De toepassing bepaalt vaak welk type schep het beste gebruikt kan worden. Een schepje zoals het LU-P Bloemenschepje van WOLF-Garten wordt vaak gebruikt om kleine hoeveelheden grond te scheppen en te verplaatsen of te verwijderen. Doordat bloemschepjes vaak een puntige vorm hebben, steekt u het schepje gemakkelijk in de grond. Het schepje valt onder de categorie handgereedschappen.

Het LU-P Bloemenschepje behoort tot het Wolf-Garten assortiment aan handgereedschappen voor in de tuin. Dit type bloemenschepje kan vergeleken worden met het LU-Z bloemenschepje. Het LU-P Bloemenschepje is echter een stuk smaller. De werkbreedte van dit bloemenschepje is dan ook slechts 5 centimeter. U kunt het LU-P Bloemenschepje gebruik voor het verplanten, verpotten of inzetten van planten en  bloemen, voor in zowel tuinen als balkons.

Het WOLF-Garten LU-P Bloemenschepje heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere schepjes. Zo is het oppervlak van dit bloemenschepje glans verzinkt, waardoor een langere levensduur van het schepje gegarandeerd kan worden. Een ander voordeel is dat het schepje uitgevoerd is met een ergonomische handgreep. Het bloemenschepje ligt lekker in de hand en blaarvorming wordt hiermee onder andere voorkomen.

Voor meer informatie over het LU-P Bloemenschepje of een totaaloverzicht van het gehele assortiment aan handgereedschappen kunt u terecht op de website van Wolf-Garten

WOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren