WOLF-Garten LU-Z Bloemenschepje

Wanneer u in de tuin aan de slag wilt gaan, is het van groot belang dat u beschikt over een aantal essentiële stukken tuingereedschap. Soorten tuingereedschap die in principe niet mogen ontbreken bij het werken in de tuin zijn onder andere een bloemenschepje, een schoffel, een hak, een krabber, een dubbelhakje en een bladharkje. Deze soorten tuingereedschap worden ook wel handgereedschappen genoemd.

Het WOLF-Garten LU-Z Bloemenschepje is een specifiek type bloemenschepje. Een schepje zoals het LU-Z Bloemenschepje wordt voornamelijk vaak ingezet op momenten dat planten verplant moeten worden of planten ingezet moeten worden. Dit specifieke bloemenschepje kan in iedere tuin en op elk balkon ingezet worden.

Het oppervlak van het WOLF-Garten LU-Z Bloemenschepje is glansverzinkt. Dit garandeert een langere levensduur. Ook is het schepje voorzien van een vaste handgreep. Hierdoor ligt het schepje lekker in de hand, wat het gebruiksgemak erg verhoogt. De werkbreedte is 8 centimeter.

Het LU-Z Bloemenschepje maakt onderdeel uit van het Wolf-Garten handgereedschap assortiment. Wolf-Garten is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in het produceren van verschillende soorten tuingereedschappen. Het tuingereedschap van Wolf-Garten staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan tuingereedschappenWOLF-Garten is al 80 jaar hét merk in tuinieren, ga naar de WOLF-Garten shop in shop op FonQ.nl, schaf uw tuingereedschap direct aan en laat het binnen 24 uur makkelijk thuisbezorgen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren