WOLF-Garten RJ-ZL Handgrasschaar Classic

De WOLF-Garten RJ-ZL Handgrasschaar Classic valt onder de categorie tuingereedschap. Wanneer u aan de slag wilt gaan in de tuin, is het van groot belang dat u goed tuingereedschap heeft. De meeste mensen denken bij tuingereedschap aan gereedschap zoals de schoffel, de hak, de hark en de spade. Toch kan een goede handgrasschaar ook zeker niet ontbreken. Een handgrasschaar kan een uitkomst bieden wordt bij het bijsnijden van gras waar u bijvoorbeeld met de grasmaaier niet bij kunt.

De WOLF-Garten RJ-ZL Handgrasschaar Classic is specifiek geschikt voor het knippen van gras op plekken die moeilijk te bereiken zijn. Doordat de mechanica van deze handgrasschaar verbeterd is, hoeft u in totaal 20% minder kracht en inspanning te leveren tijdens het knippen. De RJ-ZL Handgrasschaar Classic is volledig gemaakt van metaal. De schaarbladen zijn 180⁰ draaibaar. Het blad is gebogen en het blad is aan beide zijden precisie geslepen. Ook is de WOLF-Garten RJ-ZL Handgrasschaar Classic voorzien van een een hands veiligheidsschakelaar.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van de RJ-ZL Handgrasschaar »Classic«    kunt u deze bestellen op de website van Wolf-Garten! Wolf-Garten staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Op de website vindt u meer informatie over Wolf-Garten en een overzicht van alle soorten tuingereedschap die Wolf-Garten in het assortiment heeft.

Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren