Linkshandige snoeischaren

De WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN is een sterke snoeischaar met een aambeeld snijtechniek. Het mooie van deze snoeischaar is dat deze te gebruiken is voor zowel links handige als rechts handige gebruikers.

De WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN heeft een handig te bedienen eenhandsvergrendeling. Dit zet de snoeischaar makkelijk vast na het snoeien om deze zo veilig op te bergen.

De aambeeld snijtechniek zorgt voor krachtbesparend snoeien zonder het krijgen van een terugslag. De aambeeld snijtechniek geeft hierdoor 20% meer kracht in vergelijking met snoeischaren met een papegaaienbek. 

De WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN is een sterke snoeischaar welke zeer geschikt is voor het snoeien van heel hard hout en/of dood hout. De snoeimessen hebben een Hostalon antikleeflaag. De grepen van de WOLF-Garten snoeischaar zijn gemaakt van koudwerend kunststof. Deze WOLF-Garten snoeischaar is geschikt voor het snoeien van takken met een maximum takdikte van 19 mm doorsnede. 

De WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN heeft een veer achter de snoeikop van de snoeischaar die op zo’n manier verwerkt is dat deze niet kan vervuilen, blijven hangen of eruit springen.

De WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN is glans verzonken, gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor een lange levensduur, prettig snoeien en uitstekende snoeiprestaties. 

Met deze WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN kunt u de beplanting in de tuin eenvoudig bijhouden. Een snoeischaar is goed te gebruiken voor een heg of struik zodat deze niet te groot wordt. Mochten de takken te dik geworden zijn voor een snoeischaar dan heeft WOLF-Garten alternatieven zoals een takkenschaar of takkenzaag.

Ook deze snoeischaar uit een uitgebreid assortiment snoeischaren van WOLF-Garten is de WOLF-Garten Snoeischaar RS-EN een zeer betrouwbare, krachtbesparende en functionele snoeischaar. 

De juiste snoei is van levensbelang voor beplanting en WOLF-Garten helpt u daarbij en zorgt voor het juiste snoeigereedschap.

WOLF-Garten heeft een website. Neem eens de tijd om deze te bezoeken. U zult versteld staan van het assortiment tuingereedschappen die WOLF-Garten te bieden heeft.

Naar nog een rechts- en linkshandige snoeischaar van WOLF-Garten >>Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren