Tuinmeubels

Tuinmeubelen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, functionaliteiten en maten. Het ‘buiten leven’ is steeds belangrijker geworden. Met de grote keuze tuinmeubels en tuinaccessoires kunt u zelf uw tuin, terras of balkon naar uw persoonlijke smaak inrichten. Waar vroeger de keuze simpelweg bestond uit tuinsets van kunststof of hout zijn er nu nieuwe trends geboren.

De opkomst van het loungen en de teak- en hardhouten tuinsets spelen in op de tuintrends. Steeds meer tuinmeubel ontwerpers spelen hier op in. Dat vindt men terug in mooie designs, moderne kleuren en bijzondere materialen. Bij de aanschaf van tuinmeubels let men ook steeds meer op comfort, functionaliteit, gemak in onderhoud en duurzaamheid.

Vaak begint het maken van de juiste keuze bij de inrichting van de tuin, het terras of het balkon zelf. Liefhebbers van een romantische of landelijke tuin kunnen beter kiezen voor een klassiek model van bijvoorbeeld hout of gietijzer. Voor degene met een strakke of minimalistische tuin zijn loungesetskunststof en aluminium tuinmeubels een aanrader. Maar ook strakke teakhouten design horen in dit rijtje thuis.

De grootste tuinmeubelshowroom in Nederland is de Fonteyn Outdoor Living Mall in het Gelderse Uddel. Of het nu gaat om tuinmeubels, tuinhuizen, buitenkeukens, planten of zelfs zwembaden, sauna’s en spa’s. Fonteyn streeft naar een compleet aanbod van de beste merken met de nieuwste innovaties en trends. Dit bieden zij door grootschalige inkoop tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Tuincentrum De Fonteyn weet als geen ander welke trends er spelen op het gebied van de tuinmeubelmarkt. Om hun bezoekers een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden hebben zij daarom al hun tuinmeubels uitgesteld in een showroom van 35.000m3. Hier kunnen bezoekers zich op hun gemak laten inspireren en laten adviseren bij de aanschaf van hun tuinproducten.

Onder de gigantische showroom bevindt zich bovendien een opslag van 60.000 m3 waar alle producten op voorraad staan. Dat betekend dat tuinmeubelen en producten direct na aankoop kunnen worden meegenomen. Tuinmeubels moeten jaren mee kunnen gaan. Daarom werkt Fonteyn met vakkundige medewerkers die alles kunnen vertellen over het onderhoud, de duurzaamheid en alle andere vragen.

Contactgegevens:
Fonteyn Outdoor Living Mall
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Telefoon: 0577-456040
Fax: 0577-456044 
E-mail: ishop@fonteyn.nl 
Website: http://www.fonteyn.nlTuinmeubelen van FonteynBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuinieren